Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια στον «Αγιο Σάββα»
Ενώ είχε συμπτώματα δούλεψε κανονικά στη βάρδιά της. Το πρωί της Πέμπτης πήγε σε άλλο, διπλανό νοσοκομείο και έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός στο ογκολογικό «Αγιος Σάββας». Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μια νοσηλεύτρια η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο στον χειρουργικό τομέα, βρέθηκε θετική στο κορονοϊό το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η νοσηλεύτρια είχε συμπτώματα και χθες βράδυ δούλευε. Το πρωί πήγε σε άλλο, διπλανό νοσοκομείο και έκανε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.
Η διοίκηση του νοσοκομείου λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής διασποράς του ιού, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει ανησυχία εξ αυτού του περιστατικού.
Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV
Διαβάστε ακόμη
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



