Τραγικός απολογισμός στη Γαλλία - 1.428 νεκροί σε ένα 24ωρο
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην χώρα ανέρχεται στους 17.167🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον 17.167 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό στη Γαλλία από τις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα απόψε ο Γενικός Διευθυντής των υπηρεσιών υγείας.
Για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, οι εισαγωγές σε νοσοκομεία παρουσιάζουν μείωση.
Πιο αναλυτικά, 10.643 άνθρωποι έχουν πεθάνει σε νοσοκομεία και 6.524 σε οίκους ευγηρίας. Οι αριθμοί αυτοί συνιστούν μεγάλη αύξηση (+1.428 νεκροί) σε σύγκριση με τον απολογισμό της Τρίτης, όμως το γεγονός αυτό εξηγείται από την «αναθεώρηση» των στοιχείων, εξήγησε ο Ζερόμ Σαλμόν.
Ο αριθμός των ασθενών είναι μειωμένος κατά 513 ανθρώπους, επειδή πολλοί ασθενείς ανάρρωσαν και πήραν εξιτήριο. «Είναι η πρώτη μείωση και πρέπει να χαιρετίσουμε» αυτό το γεγονός, είπε ο Σαλμόν κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Ενθαρρυντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στην εντατική συνεχίζει επίσης να μειώνεται (-273 σήμερα), για έβδομη ημέρα. Ωστόσο παραμένει ακόμη υψηλός, στους 6.457 ανθρώπους.
Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
«Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



