Διαγνώσθηκε με κορονοϊό ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος, μιλώντας στο Interfax News Agency🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο εκπρόσωπος Tύπου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, o Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε την Τρίτη 12/5 ότι μολύνθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τον ιστότοπο bostonglobe.com, ο Πεσκόφ φέρεται να δήλωσε στο Interfax News Agency: «Ναι, αρρώστησα. Είμαι σε θεραπεία».
Η είδηση γίνεται γνωστή λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση των θετικών αποτελεσμάτων και του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν. Ο Μισούστιν ενημέρωσε έγκαιρα για την εξέλιξη τον Ρώσο πρόεδρο ενώ ο ίδιος τέθηκε άμεσα σε αυτοαπομόνωση. Την ίδια στιγμή, τα πρωθυπουργικά καθήκοντα ανέλαβε ο Αντρέι Μπελούσοφ, με την έγκριση του Πούτιν.
Διαβάστε ακόμη
Συναγερμός για τις πυρκαγιές: Στο «κόκκινο» 4 περιοχές την Κυριακή - Η μάχη της Σκύρου και τα ευρήματα για την Αττικοβοιωτία
Σοβαρές πλημμύρες στη Μάνη: Τραυματίας από κεραυνό, απεγκλωβισμοί δεκάδων οδηγών και ζημιές
Την έδεσαν και της έκαναν ενέσεις: Ο εφιάλτης της Ιρανής φοιτήτριας που αντιστάθηκε στην αστυνομία ηθών
Η βασίλισσα των Otaku: Έκανε πάνω από 2.000 ψεύτικες παραγγελίες σε manga και τους... έβαλε μέσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



