Προκλητική «φιέστα» ετοιμάζει ο Ερντογάν: Φωτογραφία με τείχη έξω από την Αγία Σοφία
«Θα γιορτάσουμε μαζί με το έθνος μας τη χαρά της κατάκτησης», ανέφερε ο Ερντογάν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προκλητική αναμένεται πως θα είναι η αυριανή φιέστα που ετοιμάζει ο Τούρκος Πρόεδρος, στα πλαίσια της επετείου για τα 567 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ίσως μεταβεί αύριο στην Αγία Σοφία από όπου θα πραγματοποιηθεί ανάγνωση αποσπάσματος από το κοράνι, ενώ θα ακολουθήσει και προσευχή. «Θα γιορτάσουμε μαζί με το έθνος μας τη χαρά της κατάκτησης», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Από τις ετοιμασίες των αυριανών εκδηλώσεων έχει κυκλοφορήσει και φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχουν στηθεί έξω από το ναό της Αγίας Σοφίας τείχη, τα οποία αναπαριστούν αυτά της Κωνσταντινούπολης το 1453.
Μαραθώνας: Βρέθηκαν τα οστά της 90χρονης, μέσα σε σακούλα - Λίγο πριν η κόρη της έλεγε «δεν ξέρω πού είναι»
Κυψέλη: Οι γονείς του νεκρού βρέφους αμφισβητούν τον ιατροδικαστή και ορίζουν δικό τους σύμβουλο
Το CNN Turk «ανέλυσε» τον Μητσοτάκη: Έγραψαν τις δηλώσεις του σε πίνακα και είπαν την Ελλάδα «φτωχό της γειτονιάς»
Επαναστατικό ιατρικό επίτευγμα: Νεφρός χοίρου λειτούργησε για 271 ημέρες σε άνθρωπο!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



