Γαλλία: Υποχρεωτικά χρήση μάσκας σε τράπεζες και καταστήματα από τις 20 Ιουλίου
Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους, έγραψε ο Βεράν στο Twitter🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία θα επιβάλει τη χρήση της μάσκας σε κλειστούς δημόσιους χώρους περιλαμβανομένων των τραπεζών, των καταστημάτων και των κλειστών αγορών από την 20η Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η αναζωπύρωση της COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα.
Η γαλλική κυβέρνηση επιταχύνει τα σχέδιά της να καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας, καθώς οι επιστημονικοί δείκτες καταδεικνύουν ότι ο ιός φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη χώρα, ειδικά σε περιοχές στα δυτικά και νότια περίχωρα του Παρισιού, οι οποίες είχαν σχετικά γλυτώσει από την πανδημία, όταν βρισκόταν στο απόγειό της μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.
«Από τη Δευτέρα, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους», έγραψε ο Βεράν στο Twitter. «Αυτό αφορά καταστήματα, κτίρια ανοικτά για το κοινό, κλειστές αγορές και τράπεζες».
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



