Επικοινωνία Ερντογάν - Μασκ: Έτοιμος να συνεργαστεί με την Τουρκία ο ιδρυτής της Tesla
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζήτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Έλον Μασκ ήταν το εγχώριο αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Τουρκία και είναι ηλεκτρικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον ιδρυτή της Tesla, Έλον Μασκ, επικοινώνησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξήγησε στον Έλον Μασκ ότι υπάρχουν προβλήματα στην εξασφάλιση εξοπλισμού στον διαστημικό τομέα, διότι οι εταιρείες που παράγουν στον τομέα αυτό θεωρούνται σε όλον τον κόσμο στρατιωτικές και λόγω των εμπάργκο που υπάρχουν δεν μπορούν να προμηθευτούν και του ζήτησε τη βοήθειά του σε αυτό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Türk, ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζήτησαν ήταν το εγχώριο αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Τουρκία και είναι ηλεκτρικό. Αντάλλαξαν απόψεις με το αφεντικό της Tesla σχετικά με τη σειριακή διαδικασία παραγωγής του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μασκ δήλωσε ότι «είναι έτοιμος να συνεργαστεί» με την Τουρκία σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, αυτή η συνεργασία αναμένεται να υλοποιηθεί όταν μπει το αυτοκίνητο σε παραγωγή. Η Τουρκία ευελπιστεί να αρχίσει την παραγωγή το 2022.
Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
«Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




