Ρωσία: Κυβερνοεπιθέσεις από το εξωτερικό καταγγέλλει η επιτροπή των βουλευτικών εκλογών
Οι βουλευτικές εκλογές ολοκληρώνονται την Κυριακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κυβερνοεπιθέσεις από το εξωτερικό κατήγγειλε η εκλογική επιτροπή των βουλευτικών εκλογών στη Ρωσία. Η εκλογική διαδικασία βρίσκεται στη δεύτερη μέρα της και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου.
Οι εκλογικές αρχές έκαναν γνωστό ότι υπέστησαν «τρεις (οργανωμένες) κυβερνοεπιθέσεις», από «ξένες χώρες». Δύο επιθέσεις επικεντρώθηκαν στο να σκανάρουν τον ιστότοπο της ρωσικής Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής για τυχόν αδυναμίες και το τρίτο περιστατικό ήταν μια επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS).
«Η επίθεση ήταν αρκετά ισχυρή», εξήγησε ένας αξιωματούχος της εκλογικής επιτροπής, ο Αλεξάντρ Σοκόλτσουκ, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, διαβεβαιώνοντας πως κι άλλες επιθέσεις «προετοιμάζονται» για αύριο. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποιες χώρες κατηγορούνται για την επίθεση.
Κεραμέως στο Open: Πόσοι μαθητές έχουν εμβολιαστεί - Γιατί δεν κλείνουμε τα τμήματα
Τουρκία για EUMED 9: Μεροληπτική και χωρίς όραμα - Ακολουθούν τυφλά Ελλάδα και Κύπρο
ΔΕΘ: Νέα πρόταση διακυβέρνησης παρουσιάζει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ - Οι 6 άξονες
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



