Τουρκία: Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Αγία Σοφία με αίτημα να γίνει Τζαμί
Η 1η Φεβρουαρίου που επιλέχτηκε να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση δεν είναι τυχαία ημερομηνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φανατικοί μουσουλμάνοι τις τελευταίες μέρες προετοιμάζονται για συγκέντρωση έξω από το μεγαλύτερο σύμβολο της ορθόδοξης Χριστιανοσύνης με αίτημα να μετατραπεί σε Τζαμί.
Μέσω βίντεο από το ίντερνετ αλλά και με αφίσες που έχουν γεμίσει την Κωνσταντινούπολη, καλούν τους μουσουλάνους να παρευρεθούν στην συγκέντρωση της Παρασκευής (1/2).
Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «κατάρα που πρέπει να φύγει από πάνω τους», όπως λένε η Αγία Σοφία πρέπει να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση και να γίνει ξανά από μουσείου που είναι σήμερα σε τζαμί.
Η 1η Φεβρουαρίου που επιλέχτηκε να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση δεν είναι τυχαία καθώς την 1η Φεβρουαρίου του 1935 ήταν η ημερομηνία που μετατράπηκε σε μουσείο.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



