Πανικός στη Ρώμη: Θραύσματα από αεροπλάνο έπεσαν στα κεφάλια των τουριστών (pics)
Έρευνα για το συμβάν διέταξε η ιταλική αεροπορία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O ουρανός στη Ρώμη «έβρεχε» εκατοντάδες κομμάτια μετάλλου τρομοκρατώντας τους κατοίκους το Σάββατο. «Ήταν σαν σφαίρες. Το πουκάμισό μου πήρε φωτιά» δήλωσε ένας μάρτυρας δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero». «Έμοιαζε με χαλάζι, αλλά ήταν μια ηλιόλουστη μέρα. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα πως ήταν μια θύελλα από χάλυβα και σίδηρο. Ούρλιαξα και μπήκα τρέχοντας στο σπίτι» δήλωσε άλλος μάρτυρας.
Σύμφωνα με τις δημοτικές πηγές, 25 αυτοκίνητα και 12 σπίτια υπέστησαν ζημιές. Ένας 54χρονος άνδρας χτυπήθηκε από ένα θραύσμα, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως δήλωσε, ένιωσε «τυχερός που είναι ζωντανός».
Η ιταλική αεροπορία διέταξε έρευνα ύστερα από αναφορές δεκάδων ντόπιων κατοίκων που είδαν «εκατοντάδες κομμάτια» θραυσμάτων, μήκους περίπου 20 εκατοστών, να πέφτουν από τον ουρανό. Τα επικίνδυνα συντρίμμια έπεσαν από Boeing 787 που ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Norwegian Airlines και είχε αναχωρήσει από το Fiumicino κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο δήμαρχος της κοινότητας Fiumicino, Εστερίνο Μοντίνο, περιέγραψε το περιστατικό στη σελίδα του στο Facebook.
Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
«Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




