Jeff Bezos: Χώρισε, πλήρωσε δισ., όμως παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος
Η πρώην σύζυγός του, μετά το διαζύγιο, είναι η πέμπτη τη τάξει πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το διαζύγιο του ιδρυτή της Amazon.com Inc, Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos), από τη σύζυγό του, τη Μακένζι Μπέζος, ύστερα από 25 χρόνια γάμου, οριστικοποιήθηκε από δικαστή της περιοχής του Σιάτλ, ανοίγοντας τον δρόμο προκειμένου εκείνη να λάβει μετοχές της Amazon αξίας πολλών δισ. δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg. Παρ' όλα αυτά, ο επιχειρηματίας παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 11 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Forbes.
Ετσι, παρότι η συνολική «χασούρα» που είχε το 2019, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg's Billionaires, εκτιμάται στα 11 δισ. δολάρια, μπορεί να πει κανείς πως Τζεφ Μπέζος, από οικονομικής απόψεως, και στην αυγή του 2020 θα βρίσκεται στην κορυφή, απολαμβάνοντας τα αμύθητα πλούτη του.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην σύζυγός του, μετά το διαζύγιο, είναι η πέμπτη τη τάξει πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, αφού τον Απρίλιο η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης μέσω Διαδικτύου στον κόσμο ανέφερε σε ενημερωτικό δελτίο της προς το χρηματιστήριο ότι 19,7 εκατ. μετοχές -ή ποσοστό 4%- θα περάσουν στο όνομα της Μακένζι Μπέζος μετά την έγκριση του διαζυγίου από το δικαστήριο. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Ιανουάριο μέσω κοινής ανάρτησης στο Twitter ότι σχεδιάζει να χωρίσει.
Ανατροπή με τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου: Συνελήφθη ο γιος της - Η μαρτυρία-«κλειδί»
Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες - Στήριξη από πολίτες, καταγγελίες για πιέσεις
Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο το αδελφάκι του
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την Κυριακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



