Κάιρο: Συλλήψεις στα γραφεία του πρακτορείου ειδήσεων Anadolu
Η Άγκυρα κάλεσε τον Αιγύπτιο επιτετραμμένο για εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τέσσερις συλλήψεις υπαλλήλων του, στο γραφείο του στο Κάιρο, κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, σύμφωνα με το philenews. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, βρίσκεται ένας Τούρκος πολίτης.
Να σημειωθεί πως η Άγκυρα κάλεσε τον Αιγύπτιο επιτετραμμένο για εξηγήσεις σχετικά με το περιστατικό. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η επιδρομή στο γραφείο στο Κάιρο έγινε την Τρίτη το βράδυ.
«Η επίθεση στο γραφείο του Καΐρου του πρακτορείου Anadolu το βράδυ της Τρίτης από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας και η σύλληψη ορισμένων υπαλλήλων χωρίς δικαιολογία, αποτελεί πράξη παρενόχλησης και εκφοβισμού ενάντια στον τουρκικό Τύπο, την καταδικάζουμε σθεναρά», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας σε δήλωση του.
Πηγή: philenews
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




