Ανατριχιαστικό! Δέκα σελίδες οι αναγγελίες κηδειών σε εφημερίδα του Μπέργκαμο!
Σοκάρει η εικόνα συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα και καταδεικνύει τη δραματική αύξηση των νεκρών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Ιταλία τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα συνολικά κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 21.000, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 1.441 μέχρι στιγμής. Είναι ενδεικτικό ότι 175 άτομα που νόσησαν από κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους τελευταίο εικοσιτετραωρο. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στη βόρεια Ιταλία, εκεί όπου τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, εξού και η καραντίνα στην οποία έχουν τεθεί αρκετές περιφέρειες.
Ενδεικτικό της κατάστασης και συνάμα σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο εφημερίδας του Μπέργκαμο με τις αναγγελίες των κηδειών να καλύπτουν πλέον δέκα σελίδες! Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter που δείχνει πως στη διάρκεια του Φεβρουαρίου οι κηδείες στην ίδια εφημερίδα κάλυπταν μόλις μια σελίδα, κι έναν μήνα αργότερα οι κηδείες καλύπτουν δέκα σελίδες καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται δραματικά!
Πηγή: SDNA
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



