Miguel Herran: Κάηκε το σπίτι του Ρίο από το La Casa de Papel - Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Ρίο από το «La Casa de Papel» και ο ίδιος δραπέτευσε από το παράθυρο για να σωθεί. Όπως αποκάλυψε ο ισπανός ηθοποιός Μιγκέλ Εράν (Miguel Herran), ξύπνησε «από τον ήχο της φωτιάς, που έκαιγε τα πάντα».
Σ' ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές. Ενώ οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν γρήγορα την πυρκαγιά, ο Μιγκέλ ανέφερε ότι μεγάλο μέρος του σπιτιού του έχει καταστραφεί από τη φωτιά.
Το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε, ενώ τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη. «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές…» έγραψε.
Διαβάστε ακόμη
Αναγνώρισε τη χώρα της Ευρώπης στο χάρτη, χωρίς βοήθεια: Εάν κάνεις 10/10 σε αυτό το δύσκολο κουίζ γεωγραφίας είσαι κορυφή
Η (άβολη) στιγμή που πεζοπόροι έρχονται τετ α τετ με μια μεγάλη αρκούδα γκρίζλι που κυνηγά σολομούς
Εν ψυχρώ εκτελέσεις στη μέση του δρόμου - Η ICE τρομοκρατεί και δολοφονεί πολίτες με την άδεια του Τραμπ
Ασθενοφόρο ανετράπη στα Χανιά μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Πέθανε ο ασθενής που μετέφερε, τραυματίστηκε διασώστης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



