Νία Βαρντάλος: Το δημόσιο μήνυμα στο Βρετανικό Μουσείο – «Τα κλεμμένα γλυπτά μας πίσω στον Παρθενώνα, θα έρθω να τα πάρω»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ξανά στο επίκεντρο βρίσκεται το θέμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα, με αφορμή το μείζον διπλωματικό επεισόδιο στις σχέσεις Ελλάδας – Βρετανίας όταν ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Βρετανό ομόλογό του, Ρίσι Σούνακ. Για το συγκεκριμένο ζήτημα πήραν θέση αρκετοί, ανάμεσά τους και η Νία Βαρντάλος, η οποία ζητά την επιστροφή των μαρμάρων στη χώρα μας, με τον δικό της τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε:
«Αγαπητό Βρετανικό Μουσείο, θα εκτιμούσαμε τα κλεμμένα γλυπτά μας πίσω στον Παρθενώνα, όπου ανήκουν. Σας ευχαριστούμε. ~ Ελλάδα Υ.Γ. Θα έρθω να τα πάρω, έχω μεγάλη τσάντα».
Ενώ στη λεζάντα της ίδιας ανάρτησης πρόσθεσε: «Κρατήσαμε θέση στο Μουσείο της Ακρόπολης».
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



