Αθηνά Ωνάση: Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 4 χρόνια - Αγνώριστη στο gala του Παρισιού
Η χρυσή κληρονόμος έδειχνε αλλαγμένη και αγέλαστη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αθηνά Ωνάση έχει αποφασίσει να απέχει από τα κοινά εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια με την ίδια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα των παπαράτσι. Η αλλαγή από τότε, όπως είναι λογικό, είναι τεράστια και η αλήθεια είναι πως πολλοί δεν θα την αναγνώριζαν πλέον.
Το σπάνιο στιγμιότυπο
Το πρωί της Παρασκευής (28/03) η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη νέα εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε gala στο Παρίσι. Όπως αποτυπώθηκε στο ρεπορτάζ, η χρυσή κληρονόμος φωτογραφήθηκε στις 11 Μαρτίου στο Κέντρο Ζορζ Πομπιντού σε μια έκθεση φωτογραφίας.
Αν και όλοι θυμόμαστε την εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση ως ξανθιά, αυτή η εικόνα φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Όπως φάνηκε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η εκπομπή, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται εμφανώς διαφορετική, αφενός γιατί πλέον τα μαλλιά της είναι καστανά, αφετέρου γιατί πλέον η κληρονόμος είναι 40 χρόνων.
Στο πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκε και το γεγονός πως η Αθηνά Ωνάση μάλλον έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες δεν ήταν πετυχημένες. «Άλλαξε η Αθηνά Ωνάση πολύ. Ή δεν την κολακεύει η φωτογραφία ή έχει αλλάξει πολύ η Αθηνά. Μόνο 40 είναι; Δείχνει μεγαλύτερη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να λέει με τη σειρά της: «Εγώ θα ήθελα να την δω κάποια στιγμή να χαμογελάει».
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



