Επέστρεψε ο Αλέκος Ζαζόπουλος στην Ελλάδα: «Φτάσαμε στο αεροδρόμιο και είπαμε αμήν φτάσαμε»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επειτα από σχεδόν ένα 24ωρο καθ’ οδόν, οι Έλληνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ επέστρεψαν επιτέλους στην πατρίδα, εξαντλημένοι αλλά με ανακούφιση που η περιπέτειά τους έλαβε τέλος.
Το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης. Τρία λεωφορεία αναχώρησαν από το Τελ Αβίβ, μεταφέροντας Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι βίωσαν έντονες στιγμές τρόμου κατά την παραμονή τους εκεί.
Ο τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας στο Live News, είπε: «Στο καταφύγιο ήταν τόσο δυνατοί οι βομβαρδισμοί που τρανταχτήκαμε. Το πρωί βρήκαμε θραύσματα από βόμβες στην αυλή. Αυτό που έγινε τώρα είναι πρωτόγνωρο και για του Ισραηλινούς. Φτάσαμε στο αεροδρόμιο και είπαμε αμήν φτάσαμε».
Μετά τη σύλληψη των εκτελεστών οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία Λάλα - Η εγκληματική οργάνωση και τα συμβόλαια θανάτου
Η διχοτόμηση της Γάζας σε «πράσινη» και «κόκκινη» ζώνη - Τα στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ που αποκάλυψε ο Guardian
«Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»: Πώς ανατράπηκε το λεωφορείο με τους 30 επιβάτες στο Βελεστίνο
Οι DECIUS έρχονται στην Αθήνα - Ένα soundtrack για σκοτεινά ιδρωμένα υπόγεια και κρυφά πίσω δωμάτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



