Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που ανήρτησε από την ημέρα που τη μετέφερε το περιπολικό - «Θα έρθουν να μας σώσουν»
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από βίντεο που δείχνει την τραγουδίστρια να μεταφέρεται με περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. στο ξενοδοχείο της έπειτα από λάστιχο που υπέστη το αυτοκίνητό της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα βίντεο που καταγράφηκε το πρωί της 8ης Αυγούστου 2025 και δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να επιβιβάζεται σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο στα social media αλλά και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Το περιστατικό και η ανάρτηση της τραγουδίστριας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια βρισκόταν καθ’ οδόν για τη Σίβηρη Χαλκιδικής, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη συναυλία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το όχημα που τη μετέφερε παρουσίασε πρόβλημα — συγκεκριμένα, έπαθε λάστιχο. Στο σημείο έφτασε περιπολικό που φέρεται να περνούσε τυχαία από την περιοχή, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν βοήθεια και να αναλαμβάνουν τελικά τη μεταφορά της καλλιτέχνιδας στο ξενοδοχείο της.
Πριν ακόμη εμφανιστεί το περιπολικό στο σημείο, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει story στο Instagram, στο οποίο απεικονιζόταν μαζί με τον Σάββα Σπαθαρίδη και τον Jimmy Panagiotou, σχολιάζοντας με χιούμορ την απρόσμενη ταλαιπωρία: «Περιπέτεια! Καθ’ οδόν για Σίβηρη πάθαμε λάστιχο. Εσύ γιατί κοκκάλωσες έτσι; Θα έρθουν να μας σώσουν», λέει γελώντας η τραγουδίστρια στο βίντεο.
Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων
Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



