Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο που ανήρτησε από την ημέρα που τη μετέφερε το περιπολικό - «Θα έρθουν να μας σώσουν»
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από βίντεο που δείχνει την τραγουδίστρια να μεταφέρεται με περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. στο ξενοδοχείο της έπειτα από λάστιχο που υπέστη το αυτοκίνητό της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα βίντεο που καταγράφηκε το πρωί της 8ης Αυγούστου 2025 και δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να επιβιβάζεται σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο στα social media αλλά και στα τηλεοπτικά πάνελ.
Το περιστατικό και η ανάρτηση της τραγουδίστριας
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια βρισκόταν καθ’ οδόν για τη Σίβηρη Χαλκιδικής, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί σε προγραμματισμένη συναυλία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το όχημα που τη μετέφερε παρουσίασε πρόβλημα — συγκεκριμένα, έπαθε λάστιχο. Στο σημείο έφτασε περιπολικό που φέρεται να περνούσε τυχαία από την περιοχή, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν βοήθεια και να αναλαμβάνουν τελικά τη μεταφορά της καλλιτέχνιδας στο ξενοδοχείο της.
Πριν ακόμη εμφανιστεί το περιπολικό στο σημείο, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει story στο Instagram, στο οποίο απεικονιζόταν μαζί με τον Σάββα Σπαθαρίδη και τον Jimmy Panagiotou, σχολιάζοντας με χιούμορ την απρόσμενη ταλαιπωρία: «Περιπέτεια! Καθ’ οδόν για Σίβηρη πάθαμε λάστιχο. Εσύ γιατί κοκκάλωσες έτσι; Θα έρθουν να μας σώσουν», λέει γελώντας η τραγουδίστρια στο βίντεο.
Τραγωδία σε μπαρ της Ελβετίας: «Περίπου 40 οι νεκροί» λέει το ιταλικό ΥΠΕΞ, 100 οι τραυματίες - Τα σενάρια για την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
Η τελευταία αναλογική Πρωτοχρονιά: Από το 1993 και το τηλεφώνημα στο σταθερό, στις ψηφιακές ευχές του 2026
Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



