Deep Purple: Έρχονται στην Αθήνα για μία εκρηκτική συναυλία
Ύστερα από τέσσερα χρόνια το θρυλικό συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι θρύλοι της ροκ, Deep Purple, επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 για μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στο Telekom Center Athens (ΟΑΚΑ).
Η ανακοίνωση της περιοδείας
Την ανακοίνωση έκανε το συγκρότημα μέσω ανάρτησης στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στις στάσεις της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2026. Στη σκηνή θα τους πλαισιώσουν οι ανερχόμενοι Jayler, οι οποίοι θα εμφανιστούν ως special guests.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 12:00, αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας More.com.
«Οι Deep Purple είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν νέες ημερομηνίες περιοδείας για το 2026! Μαζί τους θα εμφανιστούν ως special guests οι Mammoth (σε επιλεγμένες εμφανίσεις) και οι Jayler», σημείωσαν στη λεζάντα της ανάρτησής τους.
Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



