Πανσέληνος Αυγούστου: Μία νύχτα στο μουσείο της Ακρόπολης (pics)
Την Ακρόπολη επέλεξαν Αθηναίοι και τουρίστες της πρωτεύουσας για να απολαύσουν μετά μουσικής την αυγουστιάτικη πανσέληνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον αύλειο χώρο του μουσείου της Ακρόπολης απόλαυσαν την πανσέληνο οι Αθηναϊοι, σε μια μουσική βραδιά υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Οι εξαιρετικοί νέοι τραγουδιστές Ειρήνη Τουμπάκη, Ανδρέας Λάφης, Μαρία Αναματερού και Σωτήρης Καρυστινός και η ορχήστρα ερμήνευσαν πολυαγαπημένα τραγούδια των Μακεδόνα, Μαχαιρίτσα, Νταλάρα, Αλεξίου, Σαββόπουλο, κ.ά. για το φεγγάρι και όχι μόνο.
Λόγω της ημέρας, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου Ακρόπολης θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την φωτογραφική έκθεση Σμίλη και Μνήμη.
Διαβάστε ακόμη
Η Άγκυρα ντύνει τις διεκδικήσεις της με «θαλάσσια πάρκα» - Νέο μέτωπο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Πέθανε ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Τσουκαλάς - Η πορεία και η παρακαταθήκη του
Hellenic Train: Πρόστιμα 120.000 ευρώ από τη ΡΑΣ για παραβάσεις στη συντήρηση των τρένων
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Το τρομερό «αντίο» του Τάισον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



