Data: Περισσότερα GB με σταθερές τιμές ανακοίνωσαν Cosmote, Vodafone και Wind

Τελευταία Ενημέρωση
Νέα πακέτα δεδομένων ανακοίνωσαν η Cosmote και η Vodafone μετά την συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής των εταιριών κινητής τηλεφωνίας με τον πρωθυπουργό - Έρχονται «διορθωτικές» παρεμβάσεις και στα υφιστάμενα συμβόλαια

Σε διπλασιασμό των GB στα πακέτα δεδομένων κινητής ανακοίνωσε ότι προχωρεί ήδη η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου - οικιακούς και εταιρικούς -  κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων, νέες προσφορές και περισσότερα data ανακοίνωσε και η Vodafone, ενώ και η Wind λανσάρει ακόμα χαμηλότερες τιμές στα απεριόριστα δεδομένα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής» της 1ης Δεκεμβρίου

Οι ανακοινώσεις των δύο τηλεπικοινωνιακών παρόχων ήρθαν μόλις λίγες ώρες μετά την συνάντηση της Παρασκευής (6/12) που είχαν οι επικεφαλής των εταιριών κινητής τηλεφωνίας με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την παραίνεσή του για αύξηση της χρήσης δεδομένων. 

Τα νέα πακέτα της COSMOTE

Με τον διπλασιασμό των προσφερόμενων δεδομένων και το «πάγωμα» των τιμών για δεδομένα στο υφιστάμενο ύψος, η εταιρία ουσιαστικά μειώνει στο μισό τη χρέωση των data.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της COSMOTE, ο διπλασιασμός των δεδομένων αποτελεί τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποίει η εταιρία από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ.

Επιπλέον, η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές. 

Αναλυτικά, τα νέα διαθέσιμα πακέτα Giga Max για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE είναι:

  • Το πακέτο των 5 GB προσφέρει πλέον 10 GB  στην τιμή των 9,90 ευρώ και με την τιμή ανά GB  να φτάνει τα 0,99 ευρώ.
  • Το πακέτο των 10 GB προσφέρει πλέον 20 GB έναντι 14,90 ευρώ και με τιμή ανά GB 0,75 ευρώ.
  • Το πακέτο των 20 GB προσφέρει πλέον 40 GB έναντι 19.90 ευρώ και με τιμή ανά GB 0,50 ευρώ.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE ή σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε προνομιακές τιμές. Να σημειωθεί ότι η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας COSMOTE Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop www.cosmote.gr. Αναλυτικά οι νέες τιμές έχουν ως εξής

Cosmote Mobile S

300 λεπτά  και 300 SMS προς όλους

10,5 GB (από 1,5 GB)

34,90 ευρώ

Cosmote Mobile M

600 λεπτά και 600 SMS προς όλους

21,5 GB (από 3 GB)

44,90 ευρώ

Cosmote Mobile L

2000 λεπτά και 2000 SMS προς όλους

25 GB (από 8 GB)

59,90 ευρώ

Cosmote Mobile XL

Απεριόριστα λεπτά και 4000 SMS προς όλους

35 GB (από 20 GB)

79,90 ευρώ

 

Τα νέα πακέτα της Vodafone

Στην εμπορική διάθεση νέων πιο ελκυστικών πακέτων δεδομένων προχώρησε και η Vodafone Ελλάδας με κόστος ανά GB που ξεκινά από τα 0,30 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα, διατίθενται ως εξής:

  • 40GB για 1 μήνα προς 19,90 ευρώ (ο μήνας ορίζεται βάσει του κύκλου τιμολόγησης του συνδρομητή),
  • 10GB για 1 μήνα προς 9,90 ευρώ,
  • 10GB για 1 εβδομάδα προς 5,90 ευρώ και,
  • 10GB για 3 μέρες προς 2,90 ευρώ.

Τα νέα, μηνιαία πακέτα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μία εβδομάδα και τρεις ημέρες αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς.

Με τα νέα πακέτα της Vodafone όλοι οι πελάτες συμβολαίου μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση data, με κόστος που ξεκινά από τα 30 λεπτά και φτάνει το 1 ευρώ ανά GΒ. Επιπλέον, μέσα από το My Vodafone App, η Vodafone τριπλασιάζει τα data στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους, η οποία παραμένει σταθερή στα 5,90 ευρώ για όλους τους πελάτες συμβολαίου.

Σχολιάζοντας τη νέα προσφορά της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Η Vodafone Ελλάδας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό των πελατών της. Πρώτοι διπλασιάσαμε τα data στους πελάτες που συνδυάζουν κινητή και σταθερή. Με τα καινοτόμα Vodafone Pass δώσαμε τη δυνατότητα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις κινητές εφαρμογές επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και επαγγελματικής συνεργασίας χωρίς να καταναλώνουν τα data των προγραμμάτων τους».

«Μέσα από το My Vodafone App και το CU App προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, συμβολαίου ή καρτοκινητής δωρεάν data, ενώ μόνο από μέσα από το Shake It μοιράσαμε φέτος δωρεάν πάνω από 3,3 χιλιάδες ΤΒ σε όλους μας τους πελάτες. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο βήμα και προσφέρουμε ακόμη περισσότερα data που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και εξελισσόμενες συνήθειες των πελατών μας. Παράλληλα, εξετάζουμε και τις υπόλοιπες εμπορικές προσφορές των data στα υφιστάμενα προγράμματα συμβολαίου και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις» τόνισε κ. ο Μπρουμίδης.

Τα νέα πακέτα της Wind

Απεριόριστα data σε χαμηλότερη τιμή θα δίνει η WIND, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία το βράδυ της Παρασκευής (6/12). 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα data χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων, απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ. Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15 ευρώ, από 20 ευρώ, για συνδρομητές συμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς.    

Η μείωση της τιμής θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019, ενώ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «η WIND συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού της δικτύου χωρίς περιορισμούς». Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.wind.gr.

Αν και οι αλλαγές αφορούν σε νέες συνδέσεις, πηγές κοντά στην υπόθεση διαβεβαιώνουν ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν «διορθωτικές» παρεμβάσεις και στα υφιστάμενα συμβόλαια, οι οποίες δεν υπήρχε ο χρόνος να προετοιμαστούν άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

NETWORK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ