Η Κατερίνα Παπουτσάκη διαβάζει παραμύθια στα παιδιά
Η γνωστή ηθοποιός στέκεται κοντά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες διαβάζοντας τους παραμύθια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι μέρες αυτές που βιώνουμε είναι δύσκολες για όλους, αλλά εξίσου δύσκολες, για τα παιδιά ΑμΕΑ που παραμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης συνεχώς 24 ώρες το 24ωρο για 7 μέρες την εβδομάδα.
Γι’ αυτό τον λόγο γνωστοί συγγραφείς αλλά και ηθοποιοί διαβάζουν κάθε εβδομάδα γνωστά παραμύθια μέσω Διαδικτύου προκειμένου τα παιδιά να ψυχαγωγούνται και να μην χάνουν την επαφή τους με την καθημερινότητα
Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη αφηγήθηκε το γνωστό παραμύθι «Το Δέντρο που Έδινε».
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



