• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρΕξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση drone στο ελληνόκτητο τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα
δημοφιλές τώρα: ΟΠΕΚΕΠΕ: Επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Αραχωβίτη στην Εξεταστική - «Κάποιος σας κρατάει»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   20.06.2020 18:55
Newsroom
Newsroom

ΚΚΕ: Καταθέτει ρύθμιση στη Βουλή για τα λεφτά που δόθηκαν σε ΜΜΕ την τελευταία 10ετία

Να δημοσιεύονται αμέσως κι υποχρεωτικά, για να είναι γνωστό ποιος πήρε και τι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Δημήτρης Κουτσούμπας/Eurokinissi
Δημήτρης Κουτσούμπας/Eurokinissi

«Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει τονίσει ότι τα μηνύματα που σχετίζονται με την προστασία της δημόσιας Υγείας, πόσω μάλλον με μια πανδημία, θα πρέπει να είναι δωρεάν και να μην μεταδίδονται με όρους διαφημιστικής καμπάνιας. Σε κάθε περίπτωση η όποια δαπάνη για πληρωμή διαφήμισης στα ΜΜΕ θα πρέπει να γίνεται με όρους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικών κριτηρίων, χωρίς απαράδεκτους αποκλεισμούς και χωρίς επιδότηση ανύπαρκτων μέσων, που παραπέμπει σε συναλλαγή» τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «σχετικά με τη διανομή των χρημάτων της καμπάνιας για την πανδημία σε ΜΜΕ».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση και πρέπει άμεσα να δώσει λόγο για τα χρήματα του ελληνικού λαού. Χωρίς, φυσικά, αυτό να αθωώνει προηγούμενες κυβερνήσεις, που ακολούθησαν παρόμοιες πρακτικές κι αξιοποίησαν ίδια μέσα» υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

«Το ΚΚΕ προτίθεται άμεσα να καταθέσει ρύθμιση στη Βουλή για την αυστηροποίηση της σχετικής νομοθεσίας, έτσι ώστε τα πλήρη στοιχεία κάθε διαφημιστικής δαπάνης που διανέμεται σε ΜΜΕ και γίνεται από υπουργεία, φορείς του δημόσιου κι ευρύτερου δημόσιου τομέα, των ΔΕΚΟ κ.λπ., να δημοσιεύονται αμέσως κι υποχρεωτικά, για να είναι γνωστό ποιος πήρε και τι. Η μη συμμόρφωση θα συνεπάγεται κυρώσεις για τους υπευθύνους και τα ποσά θα αναζητούνται. Η ρύθμιση αυτή θα έχει αναδρομική ισχύ, έτσι ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα με κάθε λεπτομέρεια τα ποσά που δόθηκαν σε ΜΜΕ από το κράτος την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη

«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • ΚΚΕ
  • διαφημιστική καμπάνια
  • Νέα Δημοκρατία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr