ΑΝΕΛ: Έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής
Με νέο tweet ο Πάνος Καμμένος «κηρύσσει τον ανένδοτο» αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ώρα που η ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών στην πΓΔΜ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, έχουν μπει στην τελική ευθεία ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter «κηρύσσει τον ανένδοτο» αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ίδια ανάρτηση κάνει λόγο για «αποστασία», χωρίς όμως να κατονομάζει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.
«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.
Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποφάσισε τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος στις 9 Ιανουαρίου, γεγονός που δείχνει κλίμα εξελίξεων και αποφάσεων.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».
Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε αρχαίο μαρμάρινο αντικείμενο που «μαρτυρά» τις πρώιμες χριστιανικές βαπτίσεις
Αδιανόητο γκολ απ' τον Γιαννιώτη στην Τουρκία - Σκόραρε απ' τα 90 μέτρα ο Έλληνας γκολκίπερ!
Πειραιάς: Παρασύρθηκε ανήλικος από αστικό λεωφορείο - Στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος
Οι διάλογοι-φωτιά στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Θα στον φτιάξω, αλλά να του πεις να μη γυρίζει και κοκορεύεται στα καφενεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




