Live streaming: Προ ημερησίας στη Βουλή για τον κορονοϊό σε επίπεδο αρχηγών
Αυτή την ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει την Ολομέλεια για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τη διαχείριση της κυβέρνησης στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού και η συζήτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα διεξαχθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ξεκινά στις 10:30 στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι τη συζήτηση είχε ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής. Οπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, μέσω ακριβώς της ενημέρωσης της εθνικής αντιπροσωπείας θα ενημερωθούν και οι πολίτες τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας όσο και για την πορεία του εμβολιασμού.
«Θα υπάρξει -όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή- συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ανοιχτά κι όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Περιμένουμε -πέρα από την όποια κριτική- συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για το συλλογικό καλό», τόνισε ο κ. Ταραντίλης.
Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής: Έξι συλλήψεις για «γρηγορόσημο» - Βρήκαν 400.000 ευρώ
Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



