ΣΥΡΙΖΑ: Νέα παρέμβαση Τσίπρα εντός ολίγων ημερών
Ο τέως Πρωθυπουργός δεν αναμένεται να υποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα λειτούργησε σαν επιταχυντής των εξελίξεων, που λίγο έλειψε να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νέες εσωκομματικές εκλογές.
Ο τέως Πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος φαίνεται πως δεν θα μείνει στο παρασκήνιο, όπως έκανε όλους τους τελευταίους μήνες, μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές και την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Νέα εμφάνιση στο συνέδριο της «Καθημερινής»
Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 2 Μαρτίου θα μιλήσει στο συνέδριο που διοργανώνει η «Καθημερινή» από κοινού με το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics (LSE) στην Εθνική Πινακοθήκη με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια Μετά».
Στο συνέδριο θα γίνει ιστορικός απολογισμός των τελευταίων 5 δεκαετιών και θα διατυπωθούν συνάμα προβληματισμοί για το μέλλον της χώρας.
Ποιοι θα συμμετέχουν
Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Έφης Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.
Μένει να φανεί, αν η νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα θα αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων στο ρευστό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στο ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα και στον χώρο της Αριστεράς γενικότερα.
Ο σεβασμός του Μητσοτάκη στο Διεθνές Δίκαιο, τα πρόσωπα που μιλούν με την Καρυστιανού και η «οπισθοχώρηση» του Καιρίδη
Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, Χαλκιδική, νησιά και αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Ρομπίνα Αμινιάν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής στο Ιράν
Η στρατηγική Μητσοτάκη μέχρι τις επόμενες κάλπες - Το στοίχημα της συσπείρωσης με αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



