Επί ποδός η Πυροσβεστική με πύρινα μέτωπα σε διάφορα σημεία της χώρας: Live ο «χάρτης» των πυρκαγιών
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία: Το ορμητήριο και ο συνεργός στα ΛιόσιαΝέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ: «Ομάδα σφαγέων - Μην επιτρέψουμε να βυθίσουν ξανά την περιοχή στο αίμα»Σύλληψη αγροτικού γιατρού στο Καστελόριζο: Διαψεύδει ο Δήμος Μεγίστης - Η εκδοχή τουΜαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία οικοδομής και έπεσε σε διπλανό σπίτι - Ένας τραυματίας
δημοφιλές τώρα: Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία οικοδομής και έπεσε σε διπλανό σπίτι - Ένας τραυματίας
Homepage ┋   Πολιτικό Παρασκήνιο   ┋   28.01.2025 12:56 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Διακόπηκε η εκπομπή του στο ραδιόφωνο📌 Το χυδαίο σχόλιο του Ψαριανού📌 Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Εμετικό σχόλιο Ψαριανού για την Καρυστιανού - Προς οριστική διακοπή η ραδιοφωνική εκπομπή του

Ο πρώην βουλευτής είχε σχολιάσει με χυδαίο τρόπο τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε χυδαία σχόλια για τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για το δυστύχημα των Τεμπών και η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο εργάζεται πρόκειται να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελλάδα | 27.01.2025 19:17 
Καρυστιανού για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: «Η κοινωνία μίλησε τόσο δυνατά που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο και σ’ όλον τον ουρανό»

Διακόπηκε η εκπομπή του στο ραδιόφωνο

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Talk Radio 98.9, Τάκης Χατζής, φέρεται να μην επέτρεψε στον Ψαριανό να μπει στο στούντιο για να κάνει εκπομπή. Το σχόλιό του για τα Τέμπη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, οι ακροατές του σταθμού εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον Ψαριανό, με τη διεύθυνση του ραδιοφώνου να διακόπτει την εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σχολίασε με χυδαίο τρόπο τη Μαρία Καρυστιανού, η οποία βρέθηκε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Πλέον, μοιάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να διακοπεί η συνεργασία του Ψαριανού με τον ραδιοφωνικό σταθμό, αφού η κατακραυγή συνεχίζεται. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αν έρθει και το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το χυδαίο σχόλιο του Ψαριανού

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην μετακλητός στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου, χαρακτήρισε τη Μαρία Καρυστιανού ως «χαροκαμμένη φίρμα», ενώ κοινοποίησε αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο για την πρόεδρο του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπων. Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε και νέο σχόλιο, γράφοντας «οι χαροκαμμένες το γλεντάνε;», προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Ακολούθως, χαρακτήρισε «εντελώς άσχετους, αφελείς και ηλίθιους» όσους βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις και αμέσως μετά ισχυρίστηκε πως θα ακολουθήσει «η ΟΠΛΑ ή η 17Ν». Από το χυδαίο ρεπερτόριο του Ψαριανού δεν ξέφυγαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία παρομοιάζει με αιμοβόρες ύαινες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση των Τεμπών, ενώ αφήνει υπόνοιες ότι τα ηχητικά δεν είναι αληθινά.

Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)

Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)Τα χυδαία σχόλια του Γρηγήρη Ψαριανού (FACEBOOK)

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Άμεση ήταν η απάντηση της Έλενας Ακρίτα σε όσα έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκαλεί «σκουπίδι». «Είσαι ένα σκουπίδι και άμα γουστάρεις τράβα με στα δικαστήρια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Χαλκιδική, στην Καλλικράτεια: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Σπίτια «τυλίχθηκαν» στις φλόγες

Γιατί «πέθαναν» τα μικρά διαμερίσματα: Σε απόγνωση οι γονείς - Φοιτητές μένουν μέχρι και σε ξενοδοχεία

Έως και 4.671 ευρώ τον μήνα οι αρχιερείς: Το ΦΕΚ για τους νέους, κατά 95% «φουσκωμένους», μισθούς

Robert Plant: Από τους Led Zeppelin στους Saving Grace, μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • κινητοποιήσεις
  • Τέμπη
  • συγκεντρώσεις
  • ειδήσεις
  • ειδήσεις τώρα
  • Γρηγόρης Ψαριανός
  • Μαρία Καρυστιανού
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr