Σπαρτιάτες, ένα ελληνικό παράδοξο - Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες στη Βουλή
Η όλη ιστορία είναι γεμάτη παράδοξα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θα επιμείνει σήμερα στην απόφαση του Εκλογοδικείου με την οποία εξέπεσαν της βουλευτικής τους ιδιότητας τρεις βουλευτές των Σπαρτιατών, ο επικεφαλής του Βασίλης Στίγκας, Πέτρος Δημητριάδης και Αλέξανδρος Ζερβέας.
Η όλη ιστορία είναι γεμάτη παράδοξα. Και δεν αναφέρομαι στο ότι για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά ένα κόμμα-μαριονέτα του καταδικασμένου ναζί για εγκληματική οργάνωση, του Ηλία Κασιδιάρη, κατάφερε να μπει στη Βουλή. Το Εκλογοδικείο με την απόφασή του επέβαλε την μη αναπλήρωση των τριών βουλευτών, οπότε η Βουλή πλέον θα αριθμεί 297 μέλη και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα έχει «κουτσουρεμένη» σύνθεση. Έτσι η πλειοψηφία του σώματος θα ανέρχεται πλέον τους 149 βουλευτές, δίνοντας «αέρα» τριών ακόμα βουλευτών στην κυβερνώσα ΝΔ.
Διαβάστε περισσότερα στη σημερινή στήλη του X-ray
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



