• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Το χρονικό της έρευνας και η ανώνυμη καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του ΑιόλουΕικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενουςΑμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε ζημιές σε 14 σταθμευμένα αυτοκίνηταΝετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
δημοφιλές τώρα: Κατέρρευσαν κτίρια στην Κωνσταντινούπολη - Αναφορές για τραυματίες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.01.2019 12:48
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Εκλεισε» ο Σιαµπάνης

Παναθηναϊκός: Υποχρεώσεις 1,4 εκατ. € µέχρι τις 20 Ιανουαρίου!

Ο Μακέντα δεν θα είναι έτοιµος στο πρώτο µατς του Κυπέλλου µε τη Λαµία την Πέµπτη και θα κάνει αγώνα δρόµου για να προλάβει το παιχνίδι µε τον Παναιτωλικό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Φεντερίκο Μακέντα (Intime)
Ο Φεντερίκο Μακέντα (Intime)

Η χρηµατοδότηση των επόµενων βασικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού είναι τούτη τη στιγµή ένα από τα βασικά ζητούµενα στο «τριφύλλι», προκειµένου να συνεχιστεί µε µεγαλύτερη ηρεµία η (εξωαγωνιστική) «µάχη» που δίνεται καθηµερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο κοµµάτι της αδειοδότησης, όπως περιέγραψε γλαφυρά και ο Νίκος Νταµπίζας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Την περασµένη εβδοµάδα η πλευρά Αλαφούζου έβαλε 250.000€ στον λογαριασµό της ΠΑΕ και µαζί µε το µικρό αποθεµατικό που υπήρχε, και άλλες 250.000€ που µπήκαν από τη δόση χορηγίας του ΟΠΑΠ, πληρώθηκαν Εφορία, ασφαλιστικά και οι διακανονισµοί µε Μολέδο, Λουτσιάνο, Στραµατσόνι, Σαµπά, Λεντέσµα, Βέµερ, Νιούκαστλ, Κορίνθιανς και Μπούρµπο. Από εκεί και πέρα, µέσα στις δύο προσεχείς εβδοµάδες θα χρειαστεί 1,4 εκατ. € για τις επόµενες πληρωµές.

Οι 800.000€ αφορούν τη δόση Δεκεµβρίου των παικτών, που προγραµµατίζεται να πληρωθεί έως τα µέσα της άλλης εβδοµάδας, ενώ απαιτούνται άλλες 600.000€ για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, τους διακανονισµούς που «τρέχουν» και αυτούς που είναι ένα... βήµα από τη συµφωνία.

Στην επαφή που είχε προ ηµερών πάντως ο Αλαφούζος µε τους οικονοµικούς συνεργάτες του και µε τον Νταµπίζα ήταν απόλυτος πως τα χρήµατα θα εισρεύσουν στο διάστηµα που δεσµεύτηκε.

Μέχρι την 21η Ιανουαρίου, όταν ολοκληρώνεται η τρέχουσα αύξηση µετοχικού κεφαλαίου των 10 εκατ. € (χωρίς να... διαφαίνονται στον ορίζοντα άλλα χρήµατα από τον Πιεµπονγκσάντ), ο Αλαφούζος θα έχει καλύψει -εφόσον µπει και αυτό το 1,4 εκατ. €- περίπου τα 3,5 εκατ. € αυτής, ανεβάζοντας το (διπλό) µετοχικό ποσοστό του στο 89%. 

Δίχως να υπολογίζεται σε αυτά το (περίπου) 1 εκατ. € που έβαλε η πλευρά του Ταϊλανδού τον Νοέµβριο, το οποίο θα παρακρατηθεί ως ρήτρα. Μετά, δε, το πέρας της ΑΜΚ, οπότε και εκπνέει το ιδιωτικό συµφωνητικό που υπεγράφη µε τον Παϊρότζ στις 6/10, αναµένεται τοποθέτηση της πλευράς Αλαφούζου για το διαφαινόµενο «ναυάγιο».

«Εκλεισε» ο Σιαµπάνης

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε πλέον σε όλα µε τον Μάριο Σιαµπάνη για τριετές συµβόλαιο µε ηµεροµηνία έναρξης την 1η Ιουλίου. Και εντός των επόµενων ηµερών ο Νταµπίζας θα κάνει επαφή και µε τον ΠΑΟΚ, για να προσπαθήσουν να βρουν µια «φόρµουλα» µετακίνησης του 19χρονου γκολκίπερ στο «Γ. Καλαφάτης» από τώρα.

Ο «Κίκο» Μακέντα εξακολουθεί να προπονείται ατοµικά, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεµµα, και ο Γιώργος ∆ώνης σχεδιάζει το πλάνο του για το πρώτο µατς Κυπέλλου µε τη Λαµία (Πέµπτη), δίχως τον Ιταλό, που «τρέχει» για να προλάβει το µατς της προσεχούς αγωνιστικής στο πρωτάθληµα. Στον αντίποδα, οι Μουνιέ, Κουλιµπαλί, που αγωνίστηκαν κανονικά στο προπονητικό δίτερµα του Σαββάτου, θα είναι διαθέσιµοι έπειτα από δύο µήνες απουσία.

Διαβάστε ακόμη

Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν

Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση

Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα

Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μάριος Σιαμπάνης
  • Παναθηναϊκός
  • Φεντερίκο Μακέντα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr