• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   14.02.2022 16:37 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ολόκληρη η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη

Ιβάν Σαββίδης: Θα συνεχίσω να εργάζομαι ακόμη πιο εντατικά, σε συνεργασία με την πολιτεία προκειμένου τα φαινόμενα οπαδικής βίας να εκλείψουν

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Ιβάν Σαββίδης (Copyrights: Intime)
Ο Ιβάν Σαββίδης (Copyrights: Intime)

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι ακόμα πιο εντατικά, σε συνεργασία με την πολιτεία, προκειμένου τα φαινόμενα οπαδικής βίας να εκλείψουν» αναφέρει σε δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, αναγνωρίζοντας στην ελληνική αστυνομία «τα αντανακλαστικά της στον εντοπισμό και στη σύλληψη των υπόπτων για την τέλεση της άνανδρης και αποτρόπαιας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη». Παράλληλα, ο κ. Σαββίδης σημειώνει ότι «είναι σαφές ότι οι δολοφόνοι του Άλκη, δεν είχαν και ποτέ δεν μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, την ιστορία του, το παρόν και το μέλλον του. Είναι στυγνοί εγκληματίες κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. »

Ολόκληρη η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη

Κατ’ αρχήν θέλω να αναγνωρίσω στην ελληνική αστυνομία τα αντανακλαστικά της στον εντοπισμό και στη σύλληψη των υπόπτων για την τέλεση της άνανδρης και αποτρόπαιας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Τον λόγο έχει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθούν οι εγκληματίες όπως τους αρμόζει.

Σε ό,τι με αφορά, επέλεξα το τελευταίο διάστημα να σιωπήσω, γιατί πεποίθησή μου είναι πως ο πρώτος λόγος ανήκει στις έρευνες των αρχών και όχι στις ηχηρές δηλώσεις. Δεν απάντησα ούτε κι όταν η οικογένεια μου και εγώ δεχθήκαμε και εξακολουθούμε να δεχόμαστε, ακραίες και πέρα από κάθε λογική και ανθρώπινη ηθική, προσωπικές επιθέσεις. Αδυνατώ να αντιληφθώ τι και ποιους εξυπηρετούν και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι εκείνων που τις εξαπολύουν. Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν είναι η ώρα για αντεγκλήσεις, συγκρούσεις και σχόλια. Είναι η ώρα να ενωθούμε όλοι όσοι δεν αδιαφορούν για το μέλλον των παιδιών μας: αρχές, αθλητικοί σύλλογοι, παράγοντες, αθλητές, προκειμένου να βάλουμε όλοι μαζί ένα οριστικό τέλος στη βία μεταξύ οπαδών.

Η βία, άλλωστε, δεν έχει χρώμα, δεν έχει ομάδα, δεν έχει πόλη. Είναι καταδικαστέα από οπουδήποτε κι αν προέρχεται και μόνο ενωμένοι μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Είναι σαφές ότι οι δολοφόνοι του Άλκη, δεν είχαν και ποτέ δεν μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ, την ιστορία του, το παρόν και το μέλλον του. Είναι στυγνοί εγκληματίες κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Θα συνεχίσω να εργάζομαι ακόμα πιο εντατικά, σε συνεργασία με την πολιτεία, προκειμένου τα φαινόμενα της οπαδικής βίας να εκλείψουν.

Θέλω να ελπίζω ότι οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι όλων των ΠΑΕ θα πράξουν το ίδιο, για το καλό του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας. Ξέρω ότι αυτό δεν θα φέρει τον Άλκη πίσω, δεν θα απαλύνει τον πόνο των γονιών του, αλλά θα αποτελέσει τον καλύτερο φόρο τιμής στην μνήμη του.

Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • ειδήσεις τώρα
  • Ιβάν Σαββίδης
  • Άλκης Καμπανός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr