• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου τουΕξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη σύλληψη Ξυλούρη με αυτόφωρη διαδικασία ζητά η Ζωή ΚωνσταντοπούλουΔίκη για τις υποκλοπές: Προσπάθεια να εντοπιστούν οι 10 νέοι μάρτυρες - Η κατάθεση πρώην υπαλλήλου της ΕΥΠΝέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης - Εξελέγη ομόφωνα
δημοφιλές τώρα: Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   30.04.2022 17:12
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 H ανακοίνωση της οικογένειας του Μίνο Ραϊόλα📌 Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν από τους διασημότερους ατζέντηδες

Σοκ για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Mino Raiola / AP Photo/Manu Fernandez
Mino Raiola / AP Photo/Manu Fernandez

Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν είναι fake news. Ο Μίνο Ραϊόλα, ένας απ' τους γνωστότερους μάνατζερ ποδοσφαιριστών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών έχοντας νοσηλευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες. Προ δύο ημερών λανθασμένα, λόγω κακής πληροφόρησης, γράφτηκε στον παγκόσμιο Τύπο ότι ο Ιταλοολλανδός ατζέντης πέθανε, κάτι που διαψεύστηκε σκωπτικά απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάνοντας μάλιστα και χιούμορ γράφοντας ότι «με πέθαναν δεύτερη φορά» κι ότι «έχω και την ικανότητα να ανασταίνομαι». Η αλήθεια είναι ότι ο Ραϊόλα βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση κι ότι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίχως όμως να τα καταφέρει. 

H ανακοίνωση της οικογένειας του Μίνο Ραϊόλα

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του με ανακοίνωση στο twitter στην οποία σημειώνεται: «Με απέραντη θλίψη μοιραζόμαστε το θάνατο του πιο στοργικού και εκπληκτικού ποδοσφαιρικού παράγοντα που υπήρξε ποτέ. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι τέλους με την ίδια δύναμη που έβαζε στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες μας. Ως συνήθως, ο Μίνο μας έκανε υπερήφανους και δεν το κατάλαβε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε τόσες πολλές ζωές μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η παρουσία του θα μας λείψει για πάντα. Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος για τους παίκτες θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος. Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών και ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της οικογένειας και των φίλων σε αυτή τη στιγμή της θλίψης»

pic.twitter.com/xuZWBNA62N

— RAIOLA (@MinoRaiola) April 30, 2022

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν από τους διασημότερους ατζέντηδες

Ο Ραϊόλα υπήρξε ένας μεγαλομάνατζερ, απ' τους διασημότερους στο ποδόσφαιρο, που είχε στο πελατολόγιό του ορισμένους απ' τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο όπως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάριο Μπαλοτέλι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και άλλους. Απ' την ελληνική αγορά εκπροσωπούσε τον Κώστα Μανωλά.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν και πάλι στο επίκεντρο λόγω του Έρλινγκ Χάαλαντ, ενός απ' τους πιο «καυτούς» παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν και τη Ρεάλ Μαδρίτης να διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 19.07.2019 10:16
Μίνο Ραϊόλα: Τα μεγάλα deal του πιτσαδόρου με το χρυσό άγγιγμα
Αθλητισμός | 28.04.2022 15:43
Ο Μίνο Ραϊόλα διαψεύδει τον θάνατό του με... στυλ Ραϊόλα: «Με πέθαναν για δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»

Ο εκκεντρικός Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος θεωρείτο πολύ δύσκολος και σκληρός στις διαπραγματεύσεις επιζητώντας πάντοτε ακόμη και περισσότερα απ' όσα άξιζαν οι πελάτες του, γεννήθηκε στην Ιταλία αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία. Άρχισε να δουλεύει ως πιτσαδόρος, είχε έφεση στις γλώσσες και τελικά κατόρθωσε να γίνει ένας απ' τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους ατζέντηδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του αγγίζει τα 84,7 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμη

Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του

Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»

Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα

Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Μίνο Ραϊόλα
  • ειδήσεις τώρα
  • θάνατος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr