Επιστολή ΣΕΓΑΣ στον Γιάννη Βρούτση για τη συσκότιση στον Άγιο Κοσμά: «Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών είναι πολλά και ανυπέρβλητα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου ύψωσε τη φωνής για τις τραγικές συνθήκες κάτω απ' τις οποίες προσπαθούν να προετοιμαστούν οι Έλληνες αθλητές στον Άγιο Κοσμά ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε επισήμως σε ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για το ζήτημα τονίζοντας την ανάγκη για να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις με κυριότερο όλων τη συσκότιση λόγω κλοπής καλωδίων!
Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρονται τα εξής: «Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα. Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.
Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα - και - εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι».
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




