Τελικός Κυπέλλου: Οριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Άρης
Η UEFA επέτρεψε στην ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό την ημέρα διεξαγωγής του τελικού Champions League γυναικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. Η UEFA έδωσε την έγκριση στην ΕΠΟ καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League γυναικών στο Μπιλμπάο.
Είθισται οι τελικοί των ευρωπαϊκών Κυπέλλων να μην συμπίπτουν με τελικούς εθνικών διοργανώσεων. Για το λόγο αυτό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε από την UEFA την έγκριση για την τέλεση του αγώνα στις 25 Μαΐου. Εν τέλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άναψε «πράσινο» και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα γίνει το Σάββατο 25 αντί για την Πέμπτη 23 Μαΐου, που μέχρι πριν από μερικές ημέρες φάνταζε ως η επικρατέστερη επιλογή.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κατά πάσα πιθανότητα δίχως παρουσία θεατών. Πιθανότερη ώρα διεξαγωγής είναι στις 20.30.
Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




