Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη σπάει τη σιωπή της – «Δε με έδιωξαν, ούτε με απέβαλαν»
Η 20χρονη αθλήτρια έδωσε τη δική της απάντηση μέσω των social media🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση της 20χρονης αθλήτριας κολύμβησης από την Παραγουάη, Λουάνα Αλόνσο, που άρχικά είχε γίνει γνωστό πως εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωρίο λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς».
Η αθλήτρια από την πλευρά της, έδωσε τη δική της εξήγησε στα social media για όσα έγιναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό Χωριό, τονίζοντας ότι «δε με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε. Παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερα αλλά δε θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

Πάντως η ίδια εξακολουθεί να βρίσκετε στο Παρίσι και να ανεβάζει φωτογραφίες από τις βόλτες της στην Πόλη του Φωτός και από τις επισκέψεις της σε μαγαζιά πανάκριβων οίκων μόδας αλλά και στη EuroDisney.
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




