
Λίβερπουλ: Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Μοχάμεντ Σαλάχ
Η παραμονή του Αιγύπτιου σταρ πέρασε από χίλια κύματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.
Η παραμονή του Αιγύπτιου σταρ στο Μέρσεϊσαϊντ πέρασε από αρκετά κύματα, αλλά τελικά θα συνεχίσει να φοράει τα κόκκινα και μετά το τέλος της σεζόν, οπότε ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του.
Έχοντας συμπληρώσει ήδη οκτώ χρόνια, με 394 συμμετοχές, 243 γκολ, 111 ασίστ. Ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ αλλά κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα πρωτάθλημα το 2020 και... ένα ακόμη που έρχεται, ένα Κύπελλο, δύο Λιγκ Καπ και ένα Κομιούνιτι Σιλντ.
Ο ηγέτης των Reds θα συνεχίσει να ματώνει τα δίχτυα των αντιπάλων της Λίβερπουλ, χωρίς πάντως να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Όσο για τις αποδοχές του, ανέρχονται στις 350.000 λίρες την εβδομάδα, που μεταφράζεται περίπου σε 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
«Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
«20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


