
Εύα Χαντάβα: Εγκλωβισμένη στο Νεπάλ η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια λόγω των βίαιων ταραχών
Στιγμές τρόμου ζει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Εύα Χαντάβα ταξίδεψε στα τέλη Αυγούστου στο Νεπάλ για να ενισχύσει την Karnali Yashvis στο Everest Women’s Volleyball League, ωστόσο η διοργάνωση διεκόπη λόγω της πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής που συγκλονίζει τη χώρα.
Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς κλιμακώθηκαν, με το κοινοβούλιο να τυλίγεται στις φλόγες και τον πρωθυπουργό Όλι να παραιτείται. Στο Κατμαντού επικρατεί χάος, με βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, η Ελληνίδα διεθνής βολεϊμπολίστρια παραμένει εγκλωβισμένη στην πρωτεύουσα του Νεπάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια και οι συμπαίκτριές της εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο όπου διέμεναν και έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο σε δασική περιοχή, για λόγους ασφαλείας.
«Καίνε ολόκληρο το Νεπάλ. Κρυβόμαστε στο δάσος και περιμένουμε τον στρατό να επέμβει. Δεν είμαι ασφαλής τώρα», έγραψε η Χαντάβα.
Δείτε τις αναρτήσεις της 34χρονης αθλήτριας:


Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


