GBL: «Δύο στα δύο» για την ΑΕΚ με άνετη νίκη επί του Πανιώνιου
Η ΑΕΚ επικράτησε 93-73 του Πανιώνιου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη στην -άδεια από κόσμο- SUNEL Arena, έπαιξε καλό μπάσκετ και επικράτησε άνετα του Πανιωνίου με 93-73 διπλασιάζοντας τις νίκες της σε ισάριθμους αγώνες της GBL. Αντιθέτως, οι Κυανέρυθροι γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους στο εφετινό πρωτάθλημα.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κρις Σίλβα με 24 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν ο Φρανκ Μπάρτλεϊ με 15 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ, καθώς και οι Κατσίβελης (10π.) και Λεκαβίτσιους (11π., 6ασ.). Από τον Πανιώνιο, ξεχώρισε ο Γουόλ με 15 πόντους κι΄έξι ριμπάουντ.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκρέι 4, Φλιώνης 4, Μπάρτλεϊ 15, Αρμς 8, Σίλβα 24, Σκορδίλης 6, Κατσίβελης 10, Λεκαβίτσιους 11, Αρσενόπουλος, Πετσάρσκι 5, Κουζμίνσκας 6, Χαραλαμπόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παβίτσεβιτς): Γουότσον 7, Σταρκς 7, Λούντζης 5, Κρούζερ 8, Χαντς 12, Πάπας 8, Τσαλμπούρης 6, Λιούις 5, Γουόλ 15.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




