Σε μπολ κόβετε στις ντομάτες και προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Ζεσταίνετε σε αντικολλητικό τηγάνι 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι και τηγανίζετε τα ψίχουλα του ψωμιού για 4’ - 5’. Τα σκορπίζετε και αυτά στη σαλάτα. Ρίχνετε επίσης τη φέτα, τα αυγά, και τις ελιές.
Χτυπάτε το υπόλοιπο λάδι με το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό μέχρι να γίνουν παχύρρευστη σάλτσα και περιχύνετε με αυτή τη σαλάτα. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε αμέσως.