Όταν υπάρχει ανθρωπιά

Όταν υπάρχει ανθρωπιά

Κάποιες φορές δεν έχει σημασία μόνο το δώρο που σου κάνουν, αλλά η κάρτα - και το βαθύ μήνυμά της.

Μια αεροπορική εταιρεία, η Aegean, θυμίζει ποιος είναι ο ορισμός της ανθρωπιάς: η ιδιότητα αυτού που είναι καλός άνθρωπος, που έχει καλοσύνη και νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του. 

Η Polina Vyron Bironso μοιράζεται στο facebook προφίλ της μια αληθινή ιστορία, από αυτές που αγαπούν οι True Social Stories στο ethnos.gr. Μακάρι να είχαμε, καθημερινά, κι άλλες τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς να προβάλλουμε.

untitled4.jpg

 «Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Η ανιψιά μου, 12 ετών, διαγνώστηκε με λευχαιμία. Οι γονείς της είχαν κλείσει εισιτήρια για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους με την Aegean. Όπως είναι λογικό δεν μπορούσαν, πλέον, να ταξιδέψουν.

Σαν πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά, το κόστος των εισιτηρίων ήταν μεγάλο.

Η αδερφή μου επικοινώνησε με την Aegean, τους εξήγησε την κατάσταση και εκείνοι αντέδρασαν ως εξής: Τους ακύρωσαν όλα τα εισιτήρια και τους έβγαλαν ανοιχτά. Μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μόλις με το καλό αναρρώσει το παιδί.

Πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν για την κατάσταση του παιδιού.

Και τώρα τα Χριστούγεννα τους ήρθε ένα πακέτο με δώρα από την εταιρεία και μια πολύ όμορφη επιστολή, που σας επισυνάπτω. Όταν υπάρχει ανθρωπιά, τα λόγια είναι περιττά ...», αληθινή ιστορία από τη φίλη μου Ada Konstantinidou.

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ