• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη ΒηρυτόΝέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονουΑναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα διαχειριστής μεγάλης ΜΚΟ που συνελήφθη στη ΝορβηγίαΘάνατος 3χρονου Άγγελου: «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά» - Σοκάρει το κατηγορητήριο
δημοφιλές τώρα: Οιστροβίωμα: Ο ρόλος του Μικροβιώματος στην Εμμηνόπαυση
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   03.09.2020 00:45
Newsroom
Newsroom

Καίτη Γκράμμα: Το διεμφυλικό μοντέλο που θα μπει στο «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ

H Καίτη Γκραμμά είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTΜ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Καίτη Γκραμμά (Copyright: Instagram @katy_gramma /@studioalexandrou)
Καίτη Γκραμμά (Copyright: Instagram @katy_gramma /@studioalexandrou)

Στο «My Style Rocks» αναμένεται να πάρει μέρος η Καίτη Γκραμμά, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTΜ», όπου τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω νομικών προβλημάτων. Το μοντέλο δεν είχε προλάβει ακόμα να αλλάξει φύλο στην ταυτότητά του. Το 2018, η 24χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και πλέον η Καίτη είναι επίσημα γυναίκα.

«Τη θυμάστε την Καίτη Γκραμμά; Είναι το μοντέλο που είχε πάρει μέρος στο GNTΜ. Είχε πάρει τέσσερα "ναι" από τους κριτές, αλλά κόπηκε για νομικούς λόγους. Συγκεκριμένα, κόπηκε γιατί δεν είχε γίνει η αλλαγή στον ονοματοεπώνυμο της ταυτότητας της» αποκάλυψε η δημοσιογράφος από το «Καλοκαίρι #not», ενώ αργότερα πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα και συμπλήρωσε: «Μάλιστα, η κυρία Βίκυ Καγιά είχε πει ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα μεγαλύτερη και από εμένα». 

Η Καίτη Γκράμμα είχε δώσει στην Ελεονώρα Μελέτη την πρώτη της συνέντευξη μετά την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου. «Είμαι καλά. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω αναρρώσει 100%. Δηλαδή πήρα δύο παυσίπονα για να έρθω, αλλά είμαι καλά. Έχω αρχίσει να πατάω στα πόδια μου, να περπατάω κανονικά. Έχω βγάλει τις γάζες, τα σωληνάκια και είμαι πολύ καλά. Έχω αρχίσει να ξαναδουλεύω. Δεν έχω κλείσει ούτε μήνα ακόμα, αλλά έχω ξαναρχίσει» είπε το νεαρό μοντέλο και συνέχισε: «Η ανάρρωση είναι μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες».

View this post on Instagram

A post shared by Katy Gramma (@katy_gramma)

View this post on Instagram

A post shared by Katy Gramma (@katy_gramma)

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε ρωτήσει τη Γκραμμά πώς ένιωθε το προηγούμενο βράδυ της επέμβασης: «Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα» απάντησε σχετικά με το χειρουργείο.

View this post on Instagram

A post shared by Katy Gramma (@katy_gramma)

View this post on Instagram

A post shared by Katy Gramma (@katy_gramma)

Η Γκραμμά μίλησε και για τους γονείς της, που αρχικά ήταν αρνητικοί, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη. «Όταν με έβλεπαν να τρυπάω το σώμα μου με ενέσεις οιστρογόνων και να πνίγομαι στους εμετούς, προφανώς και αισθάνονταν άσχημα, αλλά δεν τους ένοιαζε τι θα πει ο τάδε, αλλά ότι πονούσα, ότι έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω και στεναχωριούνταν».

Διαβάστε ακόμη

Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό

Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου

Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • μοντέλο
  • Καίτη Γκραμμά
  • My Style Rocks
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr