Φόνοι στο Καμπαναριό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ξεκαρδιστικής κωμωδίας μυστηρίου του Alpha
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης ξεκίνησαν να χτυπούν οι καμπάνες, κηρύσσοντας την έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» που έρχεται στον Alpha.
Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη ντύθηκαν στα μαύρα, ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης έπιασαν μεγεθυντικούς φακούς και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας της χρονιάς.
Οι «Φόνοι Στο Καμπαναριό» είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.
Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




