Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για «Φόνοι Στο Καμπαναριό»: «Δεν πάει το μυαλό σας στο πως τελειώνει η σειρά»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστεί φέτος στην αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό».
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε ποιο στοιχείο της σειράς της κέντρισε το ενδιαφέρον στο να πει το «ναι» για τον ρόλο της Ηγουμένης Μαρίας: «Υπάρχει μια διαφορετικότητα, σε βάζει σε μια συνθήκη η στολή που φοράς - το ότι είσαι καλόγρια/Ηγουμένη - να μην χρησιμοποιείς τις μεθόδους που ήξερες για την κωμωδία, θέλει μια άλλη σκέψη. Αυτό ήταν το ενδιαφέρον γιατί ο ηθοποιός βαριέται να κάνει τα ίδια, εγώ τουλάχιστον βαριέμαι. Επίσης μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το πως θα κάνεις κωμωδία που αφορά στη θρησκεία, χωρίς να κάνεις κάτι που να δείχνει ασέβεια».
Όσον αφορά στο τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της ξεκαρδιστικής σειράς «Φόνοι Στο Καμπαναριό», η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το δικό της spoiler: «Νομίζω ότι το πως τελειώνει η σειρά, είναι κάτι που δεν πάει το μυαλό σας».
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε και για την παράσταση «Οταν Πέθανα» που θα παίξει μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο καθώς και για την κούραση που της έχει «χτυπήσει ήδη καμπανάκι».
Οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» έρχονται την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Alpha με νέο επεισόδιο και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας που κέρδισε τους τηλεθεατές.
Βρες ποια χώρα είναι μεγαλύτερη σε έκταση: Εάν κάνεις πάνω από 8/10 σε αυτό το κουίζ είσαι διάνοια γεωγραφίας
Σκληρές εικόνες στη Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα - Τρεις ελαφρά τραυματίες
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
Τα υποθαλάσσια καλώδια στο στόχαστρο του Ιράν - Ο μεγάλος κίνδυνος για την παγκόσμια συνδεσιμότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



