Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην κριτική επιτροπή του Voice (vid)
«Για μένα είναι πιο ωραία ομάδα από την προηγούμενη. Ήθελε μία ανανέωση», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού «Voice». Οι άλλοι τρεις είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.
«Για μένα είναι πιο ωραία ομάδα από την προηγούμενη. Ήθελε μία ανανέωση. Η προηγούμενη σύνθεση ήταν αρκετά έντεχνη - ποπ. Τώρα βάζουν ένα λαϊκό καλλιτέχνη, ο οποίος είναι μοντέρνος λαϊκός», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (13/9), ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει το «The Voice».
«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Έχει ακουστεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Ξέρω ότι δε θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή», ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




