Η απίστευτη τούμπα του υπουργού Εξωτερικών του Πακιστάν την ώρα που υποδεχόταν τον Αιγύπτιο ομόλογό του
Ο Ισχάκ Ντάρ σηκώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τη βοήθεια των συνεργατών του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία απρόβλεπτη και άβολη στιγμή υπήρξε στο Ισλαμαμπάντ, με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν, Ισχάκ Νταρ, ο οποίος έπεσε ενώ χαιρετούσε τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Μπαντρ Αμπντελατί.
Καθώς ο Νταρ προχωρούσε για να υποδεχτεί τον ομόλογό του στο υπουργείο Εξωτερικών, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Το προσωπικό και οι φρουροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, σηκώνοντάς τον στα πόδια του.
Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Νταρ υποδεχόταν τους υπουργούς Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Δυτική Ασία. Η επίσκεψη των υπουργών των εν λόγω χωρών πραγματοποιήθηκε μετά την απόρριψη από το Ιράν του 15-σημείου ειρηνευτικού σχεδίου του Λευκού Οίκου, το οποίο είχε μεσολαβήσει το Πακιστάν.
نائب وزیراعظم اسحاق ڈار دفتر خارجہ میں مہمان وزرا خارجہ کا استقبال کرتے ہوئے فرش پر گر گئے۔ شکر ہے محفوظ رہے!!! pic.twitter.com/v82rMi3KOp
— Nadir Baloch (@BalochNadir5) March 29, 2026
Ελληνική αλληλεγγύη στα ερείπια της Βενεζουέλας: «Πάμε στο Καράκας με δικά μας έξοδα»
Υπουργείο Υγείας: «Μπαλώνει» με 441 γιατρούς τα τεράστια κενά στα Κέντρα Υγείας - Η κατανομή ανά περιοχή
Κωδικός «Εισβολή στην Ουάσινγκτον»: Η μυστική συζήτηση για μαζικές θεάσεις UFO
Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι - Οι καλοκαιρινές πόζες με μαγιό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



