• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχουςΣυνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφίαΣοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστριαΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων – Στέλνονται τα πρώτα ραβασάκια
Homepage ┋   Οικονομία   ┋   21.04.2024 22:09 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Χρυσάφι τα πασχαλινά αυγά λόγω της τιμής του κακάο📌 Από τη Δευτέρα το καλάθι του νονού

Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του πασχαλινού αυγού και του αρνιού

Η Ελλάδα κερδίζει αργυρό μετάλλιο ακρίβειας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Πασχαλινά/ Eurokinissi
Πασχαλινά/ Eurokinissi

«Αλμυρό» θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι με τις τιμές να είναι στα ύψη και στα πασχαλινά αυγά και στο αρνί. Οι κτηνοτρόφοι υποστηρίζουν ότι το αρνί φεύγει από αυτούς στην τιμή των 7 ευρώ και θα φτάσει στους καταναλωτές, με τιμή πάνω από 10 ευρώ και μπορεί να φτάσει και τα 16 ευρώ το κιλό. Την ίδια ώρα, έρχονται δεκάδες ανατιμήσεις το επόμενο διάστημα σε δεκάδες κωδικούς τροφίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικονομία | 21.04.2024 18:49 
Πλησιάζει το 100% η πληρότητα σε δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα - Πόσο θα στοιχίσουν οι διακοπές

Χρυσάφι τα πασχαλινά αυγά λόγω της τιμής του κακάο

Τα πασχαλινά αυγά θα κοστίζουν φέτος χρυσάφι καθώς το ράλι στην χρηματιστηριακή τιμή του κακάο δεν έχει προηγούμενο και πλέον είναι ακριβότερο και από τον χαλκό! Ειδικότερα, η τιμή του κακάο στις αγορές του Λονδίνου έχει εκτοξευτεί πάνω από τις 10.000 λίρες ο τόνος καταγράφοντας αύξηση 362% σε ένα χρόνο.

Η Ελλάδα κερδίζει αργυρό μετάλλιο ακρίβειας στα τρόφιμα πίσω από τη Μάλτα καθώς έχει τον δεύτερο υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Από τη Δευτέρα το καλάθι του νονού

Η κυβέρνηση ρίχνει στη «μάχη» κατά της ακρίβειας από τις 22 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 το «Καλάθι των Νονών», ενώ αντίστοιχα από τις 24 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 το «Καλάθι του Πάσχα». Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου είναι και το «Καλάθι της Σαρακοστής».

Το «Καλάθι του Πάσχα» αποτελεί επέκταση του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», καθώς προστίθενται τέσσερις νέες κατηγορίες τροφίμων, ώστε να αποτελέσει μία επιπλέον διέξοδο για τους καταναλωτές.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους

Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Πάσχα
  • τρόφιμα
  • ακρίβεια
  • αρνί
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr