Προς συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στις Βρυξέλλες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open μετά τη συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ζήτησε να συναντηθεί με τον έλληνα ομόλογό του, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Σήμερα στις Βρυξέλλες η συνάντηση
Εικάζεται ότι η συνάντηση ζητήθηκε ώστε οι δύο υπουργοί να συζητήσουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κανονιστεί για σήμερα Τετάρτη, 16 Μαρτίου, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της συνόδου.
Όσον αφορά τη σύνοδο, κύριο θέμα είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία και με ποιο τρόπο μπορεί το ΝΑΤΟ να βοηθήσει τους πολιορκούμενους ουκρανούς.
Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



