Ευρωεκλογές 2024 - Μαύρος: «Τερατώδης η αποχή» - Πότε θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα
Πολύ μεγάλο αναμένεται το ποσοστό της αποχής από τις αυριανές κάλπες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πολύ μεγάλο αναμένεται το ποσοστό της αποχής από τις αυριανές κάλπες των ευρωεκλογών, ενώ αναμένεται να φανεί εάν αυτή η μεγάλη αποχή θα φέρει εκπλήξεις.
Όπως αναφέρει στο OPEN ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, λόγω της αποχής που αναμένεται «έχουμε φτάσει στο σημείο να προσομοιάζουμε συγκεκριμένες ευρωεκλογές με εσωκομματικές, όπου συνήθως εκεί οι δημοσκοπήσεις δυσκολεύονται πολύ εφόσον δεν ξέρουν πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν και αφετέρου ποιοι θα πάνε».
Μέχρι στιγμής η αποχή αγγίζει το 55%. Όσο μεγαλώνει η αποχή, τότε αναμένει κανείς πως θα είναι αναλογικά κατανεμημένη σε όλα τα κόμματα. Μέχρι στιγμής δεν είναι αναλογικά κατανεμημένη, εξηγεί ο κ. Μαύρος και σχολιάζει πως «η αποχή αυτή τη φορά είναι τερατώδης».
Το exit poll της MRB για το OPEN αναμένεται στις 19:00, ενώ λίγο πριν τις 20:00 θα δοθούν τα πρώτα αποτελέσματα.
Τέλος, ο Δημήτρης Μαύρος εκτιμάει πως τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν από το υπουργείο Εσωτερικών ενδεχομένως πριν τις 21:00.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



