Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τα P-3B Orion - Τι αναφέρει
Η δικογραφία στρέφεται κατά Τσίπρα, Καμμένου και πρώην υπουργών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα P-3B Orion, κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου και των Υπουργών Γ. Πανούση, Κοτζιά και Δρίτσα.
Πρόκειται για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας των οποίων η αναβάθμιση υπογράφηκε τον Μάρτιο του 2015, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η πολύκροτη υπόθεση
Πολλοί, τότε διαφώνησαν, εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας των αεροσκαφών με τις εργασίες να γίνονται στην ΕΑΒ, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό έχει παραλάβει μόνο ένα αεροσκάφος, αυτό της ενδιάμεσης λύσης, το οποίο κατέστη ικανό για πτήσεις, μα δεν αναβαθμίστηκε, και αναμένεται ακόμα, μετά από καθυστερήσεις και αναβολές, ο εκσυγχρονισμός τεσσάρων αεροσκαφών.
Στη Βουλή διαβιβάστηκαν και άλλες ποινικές δικογραφίες, μεταξύ άλλων, κατά των αρμοδίων μελών της υπηρεσιακής κυβέρνησης για το ναυάγιο στην Πύλο.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



