ΥΠΕΞ: Τους αρχηγούς των κομμάτων για θέματα εξωτερικής πολιτικής ενημερώνει ο Γεραπετρίτης
Πότε θα γίνει η συνάντηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα ενημερώσει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων σχετικά με θέματα εξωτερικής πολιτικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
Πρόσφατα ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν στην Αθήνα. «Είχαμε μία αρχική, ειλικρινή προσέγγιση ενός δύσκολου, αλλά και κρίσιμου ζητήματος», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Φιντάν.
Σύμφωνα με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, η ατζέντα συμπεριέλαβε την αξιολόγηση των προϋποθέσεων που πρέπει να υπάρχουν για την εκκίνηση μίας ουσιαστικής συζήτησης για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



