Νέα Υόρκη: Μειώθηκαν για δεύτερη ημέρα οι νεκροί - 752 νέοι θάνατοι
H Πολιτεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500.000 τεστ του ιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι εισαγωγές σε νοσοκομεία εξαιτίας του νέου κορονοϊού μειώθηκαν για δεύτερη συνεχή μέρα και το σύστημα υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης έχει σταθεροποιηθεί στο βαθμό που η Πολιτεία μπορεί να δώσει αναπνευστήρες σε άλλες Πολιτείες, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.
Μιλώντας στην ημερήσια συνέντευξη Τύπου, ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως από χθες μέχρι σήμερα, καταγράφηκαν 752 νέοι θάνατοι εξαιτίας του ιού. Χθες ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών ανερχόταν σε 778.
Όπως ανέφερε, η Πολιτεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500.000 τεστ του ιού, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη Πολιτεία.
Παράλληλα έδωσε ένα περίγραμμα για το πώς θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων. Αρχικά θα τεθούν σε λειτουργία εκείνες που παρέχουν τις πλέον βασικές υπηρεσίες και εκείνες που ο κίνδυνος μετάδοσης μολύνσεων είναι μικρότερος.
«Θα έχουμε τελειώσει όταν θα έχουμε ένα εμβόλιο», τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας πως αυτό αναμένεται σε 12 έως 18 μήνες.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



